BACHELOR THESIS

..lärde jag mig igår att uppsats heter på engelska.
detta är även orsaken till mitt ickeexisterande liv. är så sjukt trött på allt var skola heter, trots att jag tycker att det är fantastiskt kul egentligen.

ska snart sticka och träna, känner att jag behöver det, efter en såndär två veckor med alkohol, utgång och cirka en miljon ciggisar om dagen, underbart leverne jag har kände jag där och tog en öl till. nä fy fan, nu är det nyktert till nästa onsdag, då kör jag födelsedagsfest ala FUSK-antag, känns fruktansvärt gött måste jag säga!
sen är det nyktert i cirka en miljon dagar efter det eftersom min lever förmodligen förstörst, och om inte annat så har jag praktik så det är bara att suck it up liksom.

förresten, apropå inget alls, ska på ett par anställningsintervjuer i växjö som känns ASGÖTT, är verkligen peppad på att uppsatsen ska ta slut och att livet som arbetande kvinna ska gå igång i några månader under sommaren.

är även brutalt peppad på 28e juni när jag förhoppningsvis ska se coldplay.

men det om det.

THIS

Årets album: Robyn.
Årets artist: Håkan Hellström.
Årets låt: Robyn: ”Dancing on my own”.
Årets grupp: Johnossi
Årets kvinnliga artist: Robyn.
Årets manliga artist: Håkan Hellström.
Årets kompositör: Klas Åhlund och Robyn.
Årets textförfattare: Håkan Hellström.

snacka om att dominera

jo

men alltså nä, jag hänger ju inte här. mitt häng är på tumblr.com som jag länkade något inlägg sen. iaf, det som suger med tumblr är att det är lite drygt att kommentera där om man inte själv är medlem. vet att det är ett jätteproblem eftersom denna bloggen hade typ en miljon läsare och liksom, alla kommenterade hela tiden. jag vet, förlåt mig schera blog-lesareh.
vill man dock kommentera där ändå så skaffar man tumblr och följer mig, eller så går man in på adressen och trycker på "ask me anything" längst upp på sidan. dock måste man ju fortsätta kolla senare för då svarar jag direkt på dashen liksom. väldigt praktiskt om den som kommenterar själv har tumblr (vilket man borde ha).

så, nu skaffar ni tumblr på www.tumblr.com och sen så går ni in på www.separation-road.tumblr.com och trycker på "follow" längst upp i högra hörnet.

puss!

RSS 2.0