SÅNG I BUSS PÅ VILLOVÄGAR

jag kan hitta tiotusen anledningar till att inte ge hjärtat till kärleken igen. jag kan kontra alls positivism med en bitterhet över hur allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar, eller 999 och det alltid saknas 1.

jag har skrivit en text innan, som förbisågs. och bidrog till förvirring, förtvivlan, föruspådda tårar. någon stans minns jag varje ord, varje ord som ännu en gång inte blev lästa.

om hur jag lever livet som ett pussel. hur jag låter andra pussla. att ibland ger jag en bit till någon, och jag har höga tankar. för höga, oftast. jag vill att folk löser pussel och får en bild av någon jag kanske är eller har varit eller vill vara. var. om hur jag inte delar ord utan känslor, med mig själv.

ruset, som jag skrivit om innan. om självständigheten och alkoholhalten och att trilla från en barstol medans det fortfarande är ljust ute.

jag har sagt alla ord innan.
jag tror på vartenda av dem.

men trots att det finns tiotusen anledningar, låter jag tanken hänga kvar vid den biten som saknas.
DIN DIN DIN, TÄNK INTE PÅ MIN

värdelös torsdag! har kännt mig helt däven de senaste dagarna, som en blandning mellan allergi och småsjuka. idag kom jag inte ens iväg till jobbet, fick bli sjukstuga här hemma. sjukanmälde mig och la mig framför tvn och slumrade, två timmar senare vaknade jag och var lite piggare iaf. känner mig fortfarande överkörd och jag låter som en crack-hora men det får man ta.

hoppas jag blir frisk till imorgon men man ska nog inte lita för mkt på guds vänlighet i detta fallet.

nåväl, så jag är lite off jatack,
men så får det bli ibland.

LOST+

mitt überpositiva humör varade ca en vecka, nu är jag mitt vanliga bittra jag igen. fast jag älskar fortfarande mitt jobb. jättemkt. vilket är bra.

har varit lite nere sen igår utan att egentligen veta varför. försöker peppa mig själv med följande saker:
 • mindre än en månad till arvika!
 • slutspelet i fussballen börjar snart
 • älskar som sagt mitt jobb
 • det är fint väder ute
 • robyns nya platta är helt awesome
 • jag har så himlans fina vänner, och en fin familj. och en äcklig hund
kort sagt; egentligen har jag inget att gnälla över. men men, en svacka är ju inget att gnälla över, speciellt när jag inte vet varför jag har den. chansar dock på pms (en riktigt låg-oddsare), så om så är fallet så bör detta low state of mind gå över inom kort. till midsommar bör jag ju defintivt vara mig själv, LIKE.

angående midsommar har jag och tati storslagna planer. nåväl. till att börja med ska jag antagligen jobba trots att jag egentligen inte behöver, och jag är nöjd. men det är inte bestämt ännu. sen ska jag, tati och tillhörande bihang (aka dom som vill) spendera kvällen i anti midsommarens tecken, dvs öla och utgång och inte bry sig om att det är midsommar at all.

och justja! beställde lite kort här igår vilka borde komma inom några dagar, ENBART festbilder blir det och kostade ENBART 29 kr. jotack jag är nöjd.

SORRY SHIRLEY

förlåt för att jag bara bloggar om skit och hur awesome mitt liv är, men det enda jag gör är typ att jobba, kolla fotboll och sova så det finns inte så värst mkt intressant att skriva om.

första jobbveckan är iaf avklarad, på måndag kör vi igen och då börjar alla andra semestervikarier som inte är lika pr0 som jag. nåväl. det om det.

imorgon firar vi först papsi sen vixxi, sen på söndag ska jag slappa sönder mig, och sen är det ny vecka, ännu mer jobb. men jag trivs.

I HEAR THE DOOR BELL

utomordentligt vacker och trevlig dag, förutom diverse magsmärtor som dock försvann på väg till jobbet. funderade på om det kunde vara blindis men icke.

jobbet är ju så jävla fint att jag tror jag spricker. på riktigt. behandlingen på morgonen, diverse schetasnack och sen bar det i ilfart av mot norremark (tio minuter blankt tog jag det på, dagens träning hallå). där vankades det brandutbildning. jag och tati rockade ju allt motstånd. ja då förutom när tati skulle stänga av slangen men det var ju inte mitt fel, haha. så jävla roligt hade vi inne i rökrummet.

nåväl.
sen ilfart hem, dusch, iordningfix och ilfart ner mot S för att ilcykla mot palladium där det vankades bärs med lilla beh-avd-gänget. sjukt värd, och så glad att jag hängde med. så underbara människor, och så jävla kul vi hade det. och smaskiga historier fick man med. en annan höll sig städad och bara två öl fick slinka ner, ska ju upp imorgon och jobba.

nej nu måste jag slänga mig framför tvn, sen blir det sängen och kommer nog somna gott somfan, imorgon är det heldag, sen är det bara fredag kvar och sen HELG. så fint, som snus typ.

puss!

(alltså, för att vara jobbigt positiv igen; MITT LIV ÄR AS-NICE)

HANG WITH ME

SÅ. JÄVLA. BRA. hela albumet. hela robyn. gillar gillar gillar. denna är finast på plattan;


EET

jag vill skriva en sång om hur mycket jag älskar mitt liv just nu. men jag kan inte sjunga, så ni får tonsätta följande text bäst ni vill själva. det kan nog bli bättre så.

jag älskar att jag trivs så utomordentligt på mitt jobb. jag älskar ännu mer att det inte gör mig ett dugg att det inte var soligt när jag cyklade ända från sss till norremark. där köpte jag ost i tusen olika former och smaker, pasta och cola light. sen lagade jag livets godaste mat, med portabellasvamp som egentligen är för dyrt men det struntar jag i.

i matkomans töcken lägger man sig i sängen och tänker att, ja livet kan ju inte bli bättre, jag har ju hunden vid huvudet och charlies änglar på tv-skärmen.

slår på datorn och får tag i kents nya singel som släpptes idag. det andas elektro och samba. det andas att nya albumet kommer bli bra, så bra. kommer på att jag måste lyssna in mig på regina spektor innan arvika, så jag lägger in albumet på iPoden.

med underbar musik i öronen går jag en runda med hunden, och det är soligt. jättesoligt faktiskt, men inte för varmt för det är kväll. helt perfekt skulle jag mer vilja kalla det.

jag älskar att jag sitter här i mjukisbyxor med fläckar från billig hemmafärgning och verkligen borde sova, men min kropp orkar lite till, trots att jag sovit fyra timmar och gick upp aldeles för tidigt idag. och imorgon ska jag upp nästan lika tidigt, men det gör faktiskt ingenting. för jag älskar ju mitt jobb, har jag redan sagt.
och min kropp tillhör en pigg 21-årings med minst 50 år framför sig.

och det slår mig att under dessa femtio år kommer jag få uppleva sånnahär dagar massvis med gånger. och jag andas in, och ut. och luften smakar så bra, för den smakar som livet.


DANCE HALL QUEEN

robyn robyn robyn. jag får ångest för att arvika är så snart. haha. vilket antiklimax.
och lenka. och REGINA SPEKTOR för guds skull. och shout out louds, och för att inte glömma KENT. man får ju panik för mindre.

SNART SÅ. SNART SNART SNART.

ja kanske är dags att köpa biljett med.
haha.

och ett tält. och ett partytält.

NOW WHAT IS HOLDING YOU BACK?

bildboom som sagt. här är gårdagen i fina fina bilder:


tycker så mkt om luftfuktighet som gör att jag kan vara ute två sekunder utan att håret går från spikrakt till äckel-volym. UNDERBART.


hahah, vi träffade gröna människor.


bromma-mamma

HEART IN A BOX

bildboom!
här kommer lite bilder från min sysslings student i torsdags. den lyckliga pojken hade turen att inte komma med på bild. min pappa kan inte detta med kompaktkameror heller så de flesta bilderna är kazzaah. men ja, här kommer några ändå.


den snygga delen av familjenden mindre snygga delen av familjen


en liten del av kusinskaran. dom tre är sjukt lika. eller ja, nu skulle jag tro att två av dem är syskon, MEN mamma (i mitten) är fasligt lik dom ändå. eller hur? några tusen år äldre bara... :)

COCAINE

detta är ingen true story. det är en historia gjord på rusdrycker, sena nätter och sommarregn. rödvinets osmos och nikotinets diffussion in i vener och artärer. en historia om kyssar i natten som egentligen inte betyder något alls, men i den sekunden, den timmen är det enda jag begär. en historia om lust, olust och förströelse.

vad man kan göra med en annan människa, för en annan människa. delad hjärtfrekvens. andetag i symbios. koldioxid i en lägenhet på inte för många kvadrat. en instängdhet som hade fått andra att börja gråta. mitt i allt mörker gnistrar ögon till, och det är som ett stjärnfall i själen.

vad 5,2 volymprocent gör med kroppen. anatomins skatt, cerebrum och cerebellum. synapser som försöker koppla, baksträngsbanan som talar om för händer vart dom ska vandra.

ord som viskas fram i skydd av mörkrets andetag. ord om stora ting, om en livskris och bläck på papper. ord som aldrig sagts innan. ord som skrikits. tårkanalernas produkter och veritas en onsdagseftermiddag i januari. om syndernas förlåtelser, fast man vet att det är förgäves.


och mitt i allt detta finns jag. det är fint ibland, när ruset träder in. det är mitt sätt att överleva. och kanske även leva. i nattens kyssar. med kolsyrad blodbana. kanske har jag äntligen inte bara hittat ett sätt att överleva, utan även leva.
det tog 21 år.
men jag tror det är såhär det känns.


HAVE YOU EVER HEARD A SONG

igår var fruktansvärt roligt. började hos vixx, sen utgång på deluxe. man visste ju det skulle bli episkt när första sången jag hör nr jag kommer in är clocks (dvs coldplay, ni som inte har koll). anna trodde mig inte. men det så var det! jag var glad, anna var också glad när hon väl upptäckte att jag faktiskt var allvarlig.
nåväl.
blev mkt tid på dansgolvet igår, känns idag. suck. men fyyy vad bra. och sen kom ramlar också, och det var fint som snus det. jävla DJ dock till att inte spela timo, när han sa att han skulle det. jävla emo.

nåväl.

fruktansvärt roligt hade jag och det känns idag. är för trött för att leva. sov ändå typ 10 timmar men hade lätt kunnat sova 10 till.

nu ska jag laga mat innan jag dör av näringsbrist. eh som om det hade varit en risk.

YOU'VE GOT WHAT I NEED

suck! jag kan ju aldrig hålla i pengar. å andra sidan fick tre ypperligt fina koftor följa med mig hem, samt fina fina solglasögon, en tröja och lite sånt smått och gott. så man ska ju inte klaga.

tog även en sväng förbi jobbet, känns underbart att börja jobba på måndag. intä. haha. jo det gör det faktiskt, men underbart är ett väldigt starkt ord. räcker med skojsigt.
inkasserade lite nycklar och endel skratt med. Beh-avd-folket är så hillarious. fast på ett positivt sätt. skratta med, inte åt. viktigt skillnad.

nej men nu ska jag köra all in i helgen, sen börjar det där allvaret alla snackar om på måndag. halv sju. mår lite illa.

ÄN KLAPPAR HJÄRTAN

fin student blev det i det Tenlandska hushållet. träffade lite sysslingar + tillhörande föräldrar som jag träffar allt för sällan, det är en väldigt fin del av släkten och faktiskt dom enda som bor i växjö, så det är ju skandal att vi inte träffas mer än på studenter och begravningar. som sagt, skandal.

men men, det bjöds på god mat och gott sällskap, och givetvis lite alkohol, som sig bör.

herr tenland skulle ut och svira, så då bestämde vi oss för att bege oss hemmåt. gav honom ett gott råd; "tänk på att dagen efter studenten är enda gången alla förväntar sig att du ska vara bakfull, så kör hårt ikväll". yeah, jag är en sån syssling alla vill ha.

hoehoe

imorgon ska jag till jobbet en sväng, sen blir det stan, och sen givetvis utgång på kvällen!

puss

STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR

är i växjö, och bevittnar studenter. i tisdags var det antons student, och idag hade katedral sitt utspring, vilket jag och vixx självklart bevittnade. tänk att det var 2 år sen nu. man har ändrats så mkt, varit med om så mkt, samtidigt känns det som det var igår. men även som om det var 10 år sen. förstår ni? jag gör det knappt.
jag skulle lätt göra om studenten om jag fick, det var den lyckligaste dagen i mitt liv. utan tvekan. champange-frulle kl 9, och därefter var det maratonsupning resten av dagen. glömmer aldrig adrenalinkicken när man stod innanför dörrarna, alla räknade ner, men vi sket i det och flyttade bänkarna och sprang ut i friheten, precis innan 16.00 den 12e juni 2008.

sen blev det flakåkning, lite dimmiga minnen därifrån, sen hem (lite, eller kanske jävligt mkt, dimmigt hur jag kom in, haha) och träffa släkten som gav mig bäst presenter ever. sen en sen kväll med dans och folk, lyckan var total. som sagt, har aldrig varit så lycklig. alla problem var som bortblåsta, man tänkte inte på framtiden öht. men den kom, och den har varit rätt bra. jag trivs oftast. jag gillar jönköping, eller nej, haha, men jag skulle inte vilja byta. de vänner som jag skaffat mig däruppe är jag så jävla glad att jag träffat. snackar inte om de ytliga vänner man har, utan de nära vänner, de man ringer när allt är skit, när man har gjort skandaler, eller när man bara vill prata.
älskar er!

nåväl, här kommer lite bilder från dagen;


dom var inte lika snabba som vi, men 1 minut efter utspringet skulle vara så kom dom. lyckliga, fulla, glada. skit vad jag skulle velat vara dom.


dom var många.. många killar! fanns det lika många killar när vi sprang ut? vafan, hallåÅÅ??


och vi lät dom tro att deras ljusnande framtid var deras, för det får man tro på studenten. men vi 08or paxade faktiskt den för två år sen, så dom kan ta sig. häehäe. puss


snart ska vi bege oss mot min sysslings mottagning, har inte träffat honom på evigheter men har hört att det finns sprit och mat där... nejdå, nu skojade jag ;) men det ska faktiskt bli kul att träffa släkten, det gör man inte varje dag.

NOT A STREET SMART GIRL

GUD JAG BLIR SÅ SUR PÅ MIG SJÄLV. jävligt sur.

gick till swebuskontoret när jag ändå var ute och gick, tänkte köpa bille tills imorgon. följande konversation utspelar sig:
jag: hej, vad kostar en biljett till växjö imorgon kl 13.30
hon: *kollar* eh. det går ingen 13.30?
jag: öh, nähä.. okej, när går det då?
hon: ja, 17.25
jag: nej det är för sent, ingen tidigare?
hon: mjo, det går ju en på morgonen. vid 7.05

FAN VAD UNDERBART.

måste verkligen ta den också.
så nu har jag lite panik.
eller nu ljög jag
jag har JÄVLIGT MKT panik. phew. packa, städa, packa somfan. usch. sen har jag tydligen lovat emelie att ses idag med. måste sluta vara så poppis alltså.

nej men det är väl bara att börja packa då. kommer ju glömma typ hälften av grejerna.

FEMBOT

okejrå, tentan gick godkänt. samma frågor som på övningstentan, typ. haha. nåja, ordbajsade ihjäl mig, vi får hoppas att det räcker så jag slipper göra om den. det vore typ döden. å andra sidan har jag ju lovat nu att börja tro på gud om det blir så. såatte.

nåväl.

i fredags spelade vi in lite scener till insparksfilmen. haha. det var roligt. fint väder hade vi också. sen skulle jag ju ta det lugnt på kvällen. alla skrattar högt och vet att det inte blir så när jag säger så. blev medtvingad på krogen, blev nersupen. det äger att inte ha några pengar, älskar när andra betalar. intä.

på lördag var det ännu mer insparksfilmande, hela dagen. i solen. är jag bränd? svar, ja. eller nu har det lagt sig, men min bonnabränna jag upptäckte när jag kom hem var lagom rolig. eller okej, jävligt kul var den.
nåväl. filmen kommer bli helt sjuuukt bra, lovar. kan inte säga så mkt mer än så, får vara lite mystik där.

sen fääst på kvällen, HELT SJUKT KUL, säger bara takterassen och bastun på hälso, det är där det händer alltså! haha. dör lite här.

igår hade jag ångest och pluggade någon timme, sen kom emelie och pajade mitt flow, bitch.

IMORGON ÅKER JAG TILL VÄXJÖ WUHUU

WHEN

usch, manglardagar. men har haft så jävla kul. fortsätter manga ett dygn till ungefär, MEN på tisdag åker jag till vxo. då ska jag ta det lugnt i ett par dagar. har inte råd med så mkt mer än så, så det får duga.

har massa att berätta, och en hel del bilder, men hinner inte nu.

ska möta upp calle, snicksnacka lite och sen blir det sängen tidigt, för imorgon kl 8 ska jag  vara i aulan och skriva röv-tenta. kommer börja tro på gud om jag klarar den. kan faktiskt lova det eftersom det är omöjligt, har pluggat 2 timmar och varit på 2 timmar föreläsning. på en hel månad. helt underbart.
puss!

I'M SORRY SHIRLEY

okej. jag vet, jag vet, jag skulle pluggat. MEN. var tvungen att boka Horum tills imorgon, och sen var jag ju tvungen att läsa lite bloggar och då hittade jag en lista som jag skamlöst nog snodde från AnisBananis
men sen blir det plugg... eh eh

nine lasts.

 1. cry: förra veckan någon gång. var sur.
 2. beverage: Pepsi Max
 3. kiss: ett par veckor sen
 4. hug: måste varit på onsdags i kåren. eller ja, det är ju logiskt om det var så.
 5. movie seen: The Extreme Movie. den sög.
 6. cd played: lyssnar sällan på hela skivor utan blandar, men borde varit någon Coldplay-platta
 7. song played: The Show - Lenka
 8. phone call: Calle
 9. purchase: en macka. haha

eight have you evers.

 1. dated a best friend: nej
 2. skinny dipped: hell yeah!
 3. kissed somebody and regretted it: usch ja.
 4. fallen in love: jo
 5. lost someone you loved: japp
 6. been depressed: kind of
 7. been drunk and thrown up: hahaha. ja. fast det var ett tag sen nu.
 8. ran away: mjo

seven countries (changed that..) you’ve been to.

 1. England
 2. Usa
 3. Tyskland
 4. Cypern
 5. Spanien
 6. Grekland
 7. Italien

six things you’ve done today.

 1. inte pluggat
 2. bokat grupprum
 3. promenixat
 4. vaknat med tvn, kläder och lampor på. var jag trött igår?
 5. ätit den där mackan.
 6. njutit av vädret

five favourite things in no order. (atm)

 1. vänner
 2. familjen + äckelhund
 3. musikaah
 4. sommar!
 5. L word

four people you last talked to in person.

 1. Calle
 2. Vaktmästaren (wuhu)
 3. receptionisten (wuuuuhuuu)
 4. Loulou

three wishes.

 1. att denna bajskursen snart tar slut!
 2. att helgen blir awesome
 3. att jag kommer ihåg att ringa min chef >.<

two things you want to be when you grow up.

 1. lycklig
 2. omgiven av fina människor

one thing you regret.

 1. att jag inte ordnade upp mitt liv i gymnasiet, så jag hade haft okej betyg nu. fast vad ska jag med dom till? men ändå.

I DONT BELIEVE IN CLASS

sitter i plugget. suck. har inte åstakommit något alls. förutom att kolla igenom typ 1000 bilder på fejjan. det är fint det. fyfan vad man kan se ut alltså.
nåväl, hittade denna bilden från nyår 08/09. den är fin den. eller ja, jag har snygga käkben iaf! haha. saknar erik somfan, ska bli sjukt nice att träffa honom SNART igen. min man ju. eller ja, min man enligt alla andra utom oss. men det är fint. nåja, här är bilden:


awe, gulle då.


nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga. vid 18 blir det påbörjande av insparksfilmande! nice det.

DIE BRAT DIE

status: död.
och nu ska calle tvinga ut mig i solen. så taskigt.

sket i min redovisning idag. hade hjärtklappning. dåligt jenny, jävligt dåligt.

orkar inte resa mig från sängen. jävla calle.

THIS IS MY COOL

pluggade faktiskt lite idag. observera lite. typ en halvtimme närmare bestämt. MEN den halvtimmen var kvalitet på högsta nivå. tror tom jag lärde mig ett och annat. halvtimmen spenderades i solen vid hälso. underbart.

brände mig lite. inte lika underbart

kom nyss hem till lägenheten. kul att det är en bastu här. jättekul. verkligen. öppnat alla fönster och tog en dusch, så jag slapp dö. nu sitter jag här med en iskall öl och cola på det. ja vanlig cola till och med. tänker att jag slipper äta innan jag går om jag dricker det. ska ju bli full ikväll. då kan man inte äta. SKOJA. (okej, full ska jag iofs bli, inget SKOJA där inte).

nu är det bara några dagar tills jag ska till växjö! wuup wuupLETS GO TO NEW YORK CITY

lets go watch some shooting stars

är så sugen på att resa någon stans. och glömma allt man har att göra. sitta i solen med en drink. käka vad är det? man kan ju fylla magsäcken med barcardi breezer istället.

får nöja mig med att resa till växjö nästa vecka, det kanske kan bli fint det med. först en vecka av dekadens i solen, sen förhoppningsvis en helg med några riktigt fina brudar och en man också. är optimistisk och tänker att det kommer vara jättefint väder och vi kommer öla i solen vid växjösjön och sen kommer det vara varmt framåt natten och då ska vi bege oss till dellans uteservering och bärsa långt in på småtimmarna. härligt med lite optimism, säg?

imorgon ska jag faktiskt börja plugga. senastion. borde bli ett tidningslöp av denna händelse. sen ska jag festa på kvällen. inte lika mycket löp. inget hänt extra på det.

jag vill ha en iPhone. mycket. ge mig. tack.


MEN så busigt.


FLOATH LIKE A FEATHER

idag har varit halvproduktigt. gillart intää. eller ja jag har ju givetvis inte pluggat något (ofattbart! inte). MEN jag fixade finally mitt HJ-kort. suck. och så behövde jag inte ens ta en ny bild, jag som hade sminkat mig och allt. sånt blir jag ju sur på. men nu har jag iaf ett kort, extreeeemt välbehövligt.

sen blev det till att handla inför FUSKhänget, fatta vad dyrt det är med kött. tur man slipper äta det alltså.
även gött att det blev pretty successfull samt att det blev mat över som jag kunde ta hem. gillar sånt. gillar gratissaker alltså.

nu ska jag kolla på sista Lwordavsnittet. gråter lite.
imorgon blir det plugg och sen BARAMPUMPUUUUUM KÅREN

YOUR SKIN MAKES ME CRY

you are so very speciall, i wish i was speciall

seg dag idag. vid 14-tiden ska jag vara på vaktmästeriet och finally skaffa ett nytt hj-kort. det är väldigt mkt på tiden. hatar att jag alltid skjuter upp saker såhär.

det är väldigt mkt på to do-listan just nu. plugga bland annat. komma på vad jag ska ha på mig idag är ett annat, dock lite mindre problem.

är på Broder Daniel-humör idag. det var inte igår alltså. väldigt mkt bittersweet nostalgia när jag lyssnar på dom. typ, vt 2006-nostalgi. fan va bra dom är. eller ja, var.


DEATH AND ALL HIS FRIENDS

har spenderat en underbar kväll med en man vid namn calle. den spenderades på mitt favoritställe i stadsparken. med en vy över hela jönköping och en stjärnklar himmel kunde det ju inte bli annat än bra. det pratades och konstaterades och annat bra.

ibland är livet bra fint. som när man kan ha tråkigt strax efter 23 en måndagkväll, och spontanträffa någon. och man inser att trots ett helt stört liv, trots en helt efterbliven månad, så är livet allt fint ändå. för man kan ju sitta där på en bänk i en jävligt fin park.

och ja, jag har världens bästa vänner.


TO BE GONE

så  har skapat ny blogg. igen. för jag fick mitt fem miljonte psykbryt på metrobloggen. och klockan är snart tre. men såhär får det vara. nån gång kommer jag orka fixa en decent header också. men inte just nu, fem i tre en måndagnatt.

gamla inlägg kan ni läsa här.

RSS 2.0