DU HADE TID

min kropp klarade uppenbarligen inte av att vaska en hel timme bara sådär, resultatet av detta är en försovning som resulterade i att det inte blev någon praktik utan istället en fett välbehövlig relaxstund framför tvn på morgonen och nu (ännu mer välbehövligt) uppsatsskrivning på hög nivå. eller inte. har kräkts lite på analysmodeller för kvantitativa rapporter ett tag och bestämde mig helt sonika för att det enda rätta är att bara börja skriva ihop skiten och analysera sen. helt rätt. eller inte, men helt logiskt om inte annat.

nu läser jag om effectiveness of school programs in preventing childhood obesity. ja ni hör ju hur kul det ÄR.

LEVA LÅTA DÖ

har varit inne på det tidigare tror jag, att leva och inte överleva. att man behöver överleva för att kunna leva, förvisso, men vilket liv är värt att leva utan ett liv. krångligt och sådant. och just i sånnahär stunder hade jag behövt ett glas rött, en ledig dag, en balkong och femton filtar under en stjärnhimlen i nikotinruset. hur jag älskar något mer för stunden trots att jag egentligen vet hur jag inte kan sitta still så länge på en balkong eftersom jag inte har koll på lägenheten och inte vet om någon är i mörkret och väntar på mig.
hur det är att vara förföljd och att jag aldrig kunnat bo i en större lägenhet.

och nya greys idag var så bra att jag nästan avled eller ja nästa avsnitt ja då avlider jag. för att flika in med något lite mer verklighetsförankrat så ni inte tror jag har tappat mig i håkanångest och rödvinsblod.


GOOD NIGHT SWEETHEART

man plingar en hel hållplats senare för att en promenad i kvällskylan känns mer än lockande trots att man är så trött att man skulle kunna spy. och mitt i allt blinkar stjärnorna högt ovanför och det är samma stjärnor som alltid med jag vet att du inte kollar ändå. att du aldrig ser stjärnor som jag.
inget knastrande under fötterna men en liten sten som kittlar mellan hälen och stortån men egentligen mest stöttar annars ostadiga fötter och svajig gång. en fot framför den andra, och luta dig framåt.
faller lite för varje steg, faller ner för backen och upp för trappan.
således en fantastisk tanke. tanken om att du är precis lika ensam som jag trots att du inbillar dig annat.
vad är det väl att vara in a relationship när du vet hur du aldrig kommer vara älskad igen, aldrig älskad av en tjej som mig och aldrig någonsin få förstöra mig igen. hur är det att leva i en lögn och leva för att överleva, leva för att din mamma ska bli glad, få barn och knulla som alla andra gör.

kuk, fitta, orgasm.
same old story och jag vet att du kräks när du tänker på det. i'm like noone else men du är som vem som helst. du är ingen men ändå skriver jag en hel text bara för att det var flera år sen vi låg och du tog mig till gud men vem bryr som om ett liv i himlen när jag kan bo här i värme, kyla och ibland vår.

vår, ett jävla ord. inte konstigt alla blir kära, inte konstigt du skaffar man och inte konstigt jag vill bry mig och vill tycka om dig trots att du är ett svek och "vi måste ses" har aldrig känts mer avlägset än nu. jag vet du vill tro på dig själv, vet att du tycker du är speciell och aldeles särskild men fuck no du är ett ligg för mig och tusen andra, du tror du har avstånd och responsibilty till alkohol och drugs men egentligen är du största alken av alla när du dricker din flarra och säger att du bara dricker ibland för att vin är gott, fuck no du dricker för att du är.. är vad,?, knappt jag vet när man inte kan sätta ord på post-kärlek som dig.

hoppas ditt nya liv är fantstiskt och fint och aldeles underbart, du är äldre än mig och när du dör ska jag skratta och le för att jag har x år to go, minst en puss för varje dag.FROM A TO Z

alltsåååå fantastiskt är vad mitt liv är, kan bli ändringar på detta om det ska bli som smhi vill till helgen med snö och grejer, känner depressionen komma i antågande, MUMS.

mittbedömningen gick över förväntat, måste jag säga.
är förövrigt helt dödens död idag, detta med att jobba kväll är sannerligen inte min grej. speciellt inte med efterföljande dag för chansen att få skapligt mkt sömn är lika med noll assåe.

i helgen är det teambuildning, TAAAAAAGG

DNR

börjar 14 imorgon och ingen är gladare än jag.
i söndags när jag gick och la mig var enda tanken NEEEEEEEEEJ för jag visste att jag skulle upp igen om åtta timmar. idag när jag vaknade var enda motiveringen till att gå upp tanken på att få lägga sig ikväll.
altlså denna praktiken, säger jag bara
jag har haft flytet deluxe både idag och igår vilket gör mig sjukt lycklig. stod och kallsvettades över en PVK även denna dag men jag fixade den FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA. Trodde aldrig att jag skulle hitta ett kärl men när jag väl gjorde det så trodde jag att jag skulle faila själva pvk-sättningen direkt och när jag inte gjorde det utan flödet var så sjukt bra att det nästan var anemi-varning på patienten efteråt (om jag inte varit så snabb med att försluta den så att säga) så funderade jag på om jag fan inte satt den arteriellt eller nåt. allt var liksom lite för bra för att vara sant. men se ni den fungerade så jävla bra!
och liksom, alla stressar ju somfan men keep calm som man säger och jag var som en fura i orkanen eller vad man säger. hatar granar och tallar men ni förstår ändå. gick ju en kurs i stresshantering under 1,5 (90 hp, det ni) år på donken och det har jag tydligen nytta av idag.

det finns dock en liten nagel (vagel? haha) i ögat här. min handledare har inte jobbat. har alltså haft livets flyt utan att det egentligen spelar någon roll. imorgon kommer hon tillbaka och då kommer jag säkert typ misslyckas med ett p-glukosprov eller något. bara för att.
angående det så är det mittbedömning imorgon. huga säger jag bara och fäller en liten tår.

lulzfett lulzig brud för några dagar sen.

är så deppig på mitt hår. mindre än tre veckor sen jag färgade och färgen är så jäääävla borta. inte för att det är fult nu, mer kopparrött och det är ju inte fy skam men jag gillade det cp-röda och då vill man ju att det håller.
förstår att det inte håller på typ sommaren men nu har jag haft praktik = inga produkter i håret, aldrig utomhus och således verkligen inte i solen heller.
the fuck liksom.

men men.

fan vilket onödigt inlägg, nu ska jag skita ner mig sen träna. eller äntee, jo träna då.
fast jag tror inte jag orkar egentligen. fan va duktig jag är!

YOU KNOW WHAT I HAVE DONE

går i något som kallas dödsplugget. 116 timmar praktik på 3 veckor är inte illa pinkat av en trähest. jobbar fem dagar - ledig en - jobbar fem, osv. lediga dagen spenderas med rapporter och c-uppsatser. SÅ JÄVLA ROLIGT LIV.
på kvällarna tränar jag, duschar och försöker att inte somna innan jag sett nyheterna på kvällen. det går ibland. nu är det dock så tråkiga nyheter, jävla tsunami. alltså det är ju skittråkigt och allt men någon måtta på hur mkt som berättas får det bannemej vara.
2011 måste vara mastodont-nyhetssändningarnas tid. först egypten, sen libyen, och nu japan. vad är detta?
men gaddafi är ju iaf lite cool.
förbjöd ju fredagar.
tänker lite att jag ska förbjuda måndagar, för denna dagen har inte varit helt okej.
folk är så stressade på sjukhuset. liksom okej det VAR sjuuuukt mkt att göra, jag håller med. jag hade lika väl kunnat hoppa lunchen men tydligen måste man ta den, haha.
men liksom, att gnälla över hur mkt man har att göra gör ju inte att saker blir överstökade. enda man kan göra är att jobba på så gott man kan, och strukturera så man får ett mål, typ dom här femton sakerna måtse jag göra innan lunch, sen kan jag göra dessa fem innan rapporten osv.. ja ni fattar.

men endel kan inte tänka logiskt. det bara är så.

nej men praktiken är fet ändå så jag är inte bitter.

har kommit ur mitt o-flow med pvk-er och blodprov och sånt. idag har jag fan haft flyt deluxe. en lite småjobbig PVK, check check check på att jag fixade den så jävla bra. sen ett prov på ett inte heller så fantastiskt kärl - men jag är ju amazing så det fixade jag.
sen har jag satt massa dropp och blandat massa, eh tänkte säga drinkar, men ja infusioner, och det har gått så jävla smidigt.
flow deluxe
jävla typiskt att min handledare inte var där idag och kunde se mig, A PÅ KURSEN FÖR FAN.

nej men nej då!

puss på mitt liv

tik tok

är helt förpassad till stand by läge om kvällarna. igår somnade jag med kläderna på vid halv tio, vaknade vid halv tio idag och tvingade (!) mig själv att gå upp för att tvätta. man tycker dock att mitt 12-timmars mastodontsovpass borde inbringat lite energi men icke, vid 16, två timmar in på kvällspasset blev blicken allt lite dimmig. tiden rullade dock på, helt plötsligt var klockan halv to och det var dags för hemgång. tjuvade med en ciggiluring innan bussen hem, nikotinet var dock relativt välbehövligt då bussen bestod av cirkus tre miljoner fyllon i åldrarna 15 till 60 ungefär.
borde egentligen sova nu, går dagpass imorgon men är som vanligt uppe i varv så tänkte att 23 får datorn slås igen.

imorgon slutar jag halv fyra så då borde jag handla eftersom min ost består av typ 2 mm slask men är samtidigt våldsamt sugen på ett riktigt überträningspass med gym + intervallflex eller cirkelfys så min kropp blir lite lagom mör sådära inför min lediga dag på måndag.
sen går jag dag hela veckan, lite slitigt men å andra sidan jävligt skönt att kunna träna på kvällen och skönt att slippa stressa till bussen efter praktiken då bussarna går var 10e minut istället för en gång i halvtimmen (kul att missa den liksom)
angående bussar får den verkligen inte vara försen imörn, finns bara en enda som passar (om jag inte vill vara 45 för tidig eller 20 försen så att säga)

nä,
bannemej. nu ska jag mysa kudde.puss från mig och snelson

FELTÅ

jaa, feltå. feltå för igår och mitt depp. idag har varit en betydligt bättre dag. förmodligen för att våran handledarträff inte ägde rum idag.
första riktiga dagen på praktiken var ruskigt jobbig men likväl otroligt rolig. kom in i allting rätt snabbt. gick med en superbra ssk idag som typ lärde mig mer än tillräckligt känns det som. och idag var alla jetesnela.

sen var det bara att åka dirre till fuskmöte som var mysigt men tröttheten var slående. blev sedan en snabb tur hem, en liten proteinshake och sedan spinning på fs. jävligt nice faktiskt. inte något jag håller på med normalt men någon gång ibland kan spinning vara bra. fruktansvärt bra konditionsträning om inte annat.

ikväll blir det chill och fix innan storebror är med på tv, sen blir det sängen för imorgon har jag en manglardag. ger mig själv en high five i förväg för att ladda.

puss!
/eran manodepressiva nurse-to-be

RSS 2.0