LIKE THE WAY IT HURTS

thats alright because i like the way it hurts, i love the way you lie
tror jag

det är julafton, sitter på en annan dator än vanligt, har mousserande rose i min blodbana. rätt fint. och det är en halvmeter snö CIRKUS och ja, jag gillar det. fast det är fruktansvärt kallt. men vad gör det i längden, har ju ändå fått ännu en säsong GA i julklapp så jag håller mig inne. och har en miljon böcker att läsa (typ HP). OCH jag har martina haags tusen stjärnor + text + autograf i en bok med pärm. fan, man kan inte vara mer än nöjd ju.
och inboxen var full efter 2 timmar, och jag spinnade idag. sjukt värt att svettas tänker jag, då kan man äta mer. (kräks lite vid tanken på mat just nu men det hör ju julen till faktiskt)

och mamma och pappa har nog kanske aldrig varit så glada för en present.
fan vad bra jag är, egentligen.

puss

JAG ÄR ALLT DU INTE VISSTE FANNS

det är minst 10 centimeter snö och säkert lika många minusgrader. det är palliativ vård, medicin och omvårdnad och jag har lärt mig alla kort. vartenda, som är så värdsliga men oväsentliga.

varenda gata jag går, varenda terass jag besöker och vilka skor jag än har. varje gång så tänker jag på dig.

och mina boots är egentligen lite för stora, men dom låter fint när dom rör vid snön och allt knastrar i mitt huvud. det underbara i att springa till bussen fast det står 2 på tavlan. två minuter av en hel världstid. så världsligt och oväsentligt det med.

står på ett tak och börjar gråta för att allt är så fint mitt i all tragik.

RSS 2.0