ÄE MEN NÄE

har lite skallebang från gårdagens rötjut-drickande, hostar som en efterbliven alkoholist som precis opererat bort ena lungan, försöker dricka kaffe men lipar för att det först är för varmt och sen för kallt, och nu äter jag ostbollar som om det inte fanns någon beach 2011.

hade jag haft en pojkvän hade han helt klart dumpat mig nu.

idag kommer dock mina kära jönköpingsvänner hit, om några timmar faktiskt, så nu måste min neglekt av vovven sluta. skulle egentligen duschat henne men får bli en raggardusch efter morgonpromenaden (som borde ägt rum för flera timmar sen). ger henne en halv ostboll för att jämna ut det. kan ju inte ge henne en hel för då skulle jag ju faktiskt inte äta ihjäl mig.


VECKANS MÅL: bli mer spejsigsitter på allen hemma i vxo, dunkar fjortislåtar och röker ciggisar, namnamnnammmm

vecka påsk

lite strukturering sådär. mest för att jag för en gångs skull kan

måndag: idag alltså, vilket är lite sent. har skrivit på uppsatsen, kommit upp i tid, ätit chips och ska träna nu. fräsig kombo imo. somna senast 23 också.

tisdag: upp i tid, skriva uppsats häla dagn lång. träna step dans vid 19.30 och somna senast 23, helst städa köket innan dess också

onsdag: upp i tid, uppsats, hem och packa väskan så den är klar tills torsdag, städa det sista i lägenheten, dansa vid 19.15.

torsdag: handledarträff, komma ihåg att lämna in utvärdering från praktiken, gå till systemet, åka till växjö, träffa finaste finaste anna, leka med mysipysigaste nelson, dricka vin

fredag och lördag: dricka sprit med calle och emelie, samt lite annat fint folk på lördagkvällen. försöka hinna sola lite med om det är fint väder. städa huset. mysa med nellie. röka för mkt.

söndag: städa efter helveteshelgen och kanske ta en öl till BB live på kvällen.


hela veckan: vara mer spejsig
börjar nu:


SAW

så, jag vet att ingen läser här. eller ingen och ingen, men fruktansvärt få. det är rätt skönt tycker jag ändå.

jag vet att det inte är lagligt av mig att vara glad men det är jag ändå. förlåt, kan inte rå för det. lever i mackornas förlovade land r/t att jag inte orkar laga mat, detta har pågått i cirkus två veckor, vilket känns fantastiskt. ergo, jag är glad.

inte lika glad över ännu ett uppehålls i greys men om två veckor kommer äntligen ett nytt avsnitt vilket jag är nästan för glad över. och nästa vecka kommer glee som har haft uppehåll sen... ja gud typ början av mars? februari? helt sjukt iaf!

I KNOW WHERE YOU ARE AT I BET SHE IS AROUND

uppsats uppsats uppsats i mitt hjaerta eller vänta nu, inte alls faktiskt. festlistan går på repeat för att muntra upp mitt annars rätt dystra sinne. längtar som en liten gris efter påskhelgen. åker ner själv på torsdag eftermiddag till växjö, kommer hem till vovve, spenderar lite kvalletid på ballen med konstant intag av kaffe och nikotin, förhoppningsvis en go jävla fetingkväll med greys har jag tänkt (är sjukt sugen på att kolla på säsong 2 och 3, var sinnessjukt länge sen).

dagen efter entrar jönköping växjö. aka calle och emelie kommer ner för gött jävla häng på helgen, konstant flow av musik ur feta högtalare och byter gårdagens kaffe mot öl, är det tänkt. gullevovve får kompis också vilket gör mig mer än lycklig. såattesåsant som det är sagt.
söndag kväll blir jag antagligen ledig igen vilket nog kommer resultera i en kväll framför BB och sen gött i säng.

jävligt ledig och skön helg med andra ord, så det får funka. har handledarträff på torsdag så kommer nog behövas lite öl där efter för att kunna smälta allt. pust och stön.

nu ska jag återgå till granskning! puss!

STARZ IN YOUR EYES VS JAG ORKAR INTE UPPSATSA!!!

VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
Då var jag 12, gick i femman, spelade fortfarande fotboll och innebandy och hade en kanin och en katt men ingen hund. bodde hemma (nähä) och gjorde mest inte så mkt mer än så.


VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEDAN?
pluggade, för att vara exakt så pluggade jag hälsa&välfärd och var mest i vxo hela tiden eftersom den kursen... inte var så jobbig.


FEM SNACKS DU GILLAR
1. tuc tuc-kex (dom med smak, inte orginal)
2. pizza-riskakor
3. cheese balls
4. jordgubbar (som jag åt igår vilket var insanely nice)
5. ben&jerrys (dör)


FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
1. Håkan hellström - Känn ingen sorg för mig göteborg
2. Brandy Carlile - The story
3. Håkan Hellström - Brännö Serenad
4. Kent - 747 (stora förvåningsvimpeln på denna)
5. Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare) - måste bara lära mig extraverserna, svårt då de inte finns inspelade men ändå


FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Köpa bostadsrätt
2. lägga onödigt mkt pengar på resor
3. Skaffa en bil
4. Utöka sminkväskan.
5. nu tog pengarna slut


FEM DÅLIGA VANOR
1. Blir beroende av saker lätt, typ BB
2. Stökig som en gris vad gäller min lägenhet
3. Äter för mkt skit
4. kan få för mig att snusa ibland, jävla onödigt
5. analyserar allt, och då menar jag allt.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. sova
2. Kolla på greys
3. vara i växjö.
4. röka
5. dricka kaffe

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
1. shorts utan leggins på publika platser om det inte är asvarmt och jag dör av vätksebrist annars
2. linne utan att ha rakat mig under armarna, haha
3. bikini bland folk haha
4. äcklig öl
5. en tribaltatuering


FEM FAVORITLEKSAKER
1. men
2. nä
3. vad
4. tråkig
5. fråga


TRALALA

Here’s the situation, been to every nation
Nobody’s ever made me feel the way that you do
You know my motivation, given my reputation
Please excuse I don’t mean to be rude
But tonight I’m fucking you

eller inte eftersom jag kan vara den tråkigaste människan i världshistorian atm, sitter och skriver om ett interventionsprogram som kallas "Kids Living Fit", mhm feetaah. SÅ ATT SÄGA. näe men såatte det är inte roligt.

somnade HALV SJU (!!!!) igår och vaknade halv nio idag. helt sanslöst! är väl utvilad får man ju då anta, vet inte hur det föreligger med detta riktigt än då jag mestadelen av den vakna tiden hostar och snorar och gnäller över att jag hostar och snorar.

tur man inviger kanske världens vårigaste skjorta idag då, 99 kr på h&m så att säga.
("alltså vad är detta? h&m har börjat med billiga kläder!" /våren 2010?)


ger mig själv en tummen upp för att kunna fortsätta med dagens bestyr

NOT AMUSEDC-UPPSATS ÄR SÅ FÖRRA ÅRET!

1973

om 1900 vad radio, britpop, punkens era och depeche mode som grundare för den elektroniska delen av musikvärlden så var de första decenniet av tvåhundratalet indie. vi dansade till håkan, mando diao, melody club och (kanske framförallt) the ark. det är inte utan en liten tår som jag lyssnar på avslutningsskivan och minns p3 popstad 2003. minns the mo, melody club, the ark och esther på stortorget i växjö och facineras över hur en liten håla mitt i småland kan lägga fram artist efter artist, hit efter hit.
och hur varje the ark spelning i växjö är lite mer nostalgisk för bandet som skapades på ett aldeles ordinärt fik vid torget.

och, med risk för att bli nostaligsk själv, men the ark är växjö. växjö är the ark. och alla älskar arken. man kan hata håkan hellström men man hatar inte ola salo. för all, jag menar alla, sjunger med i calleth you commeth i, och alla kan it takes a fool to remain sain, för alla hör textraden "Oh In this world all covered up in shame, Oh It takes a fool to remain sane" och känner igen sig och vet att alla andra idioter men bara man själv är tillräckligt galen för att klara av denna jävla värld.
visst är det kanske så.

för ens hjärta blöder lite granna när man tänker på att arken inte kommer sjunga på stortorget mer efter 2011, och hoppet inför karloskardagarna kommer inte vara på samma nivå länge, för man kommer inte längre fundera över "kan det vara så att the ark kommer iår?" för man vet att det inte händer.

och trofan det är tråkigt.

Have you ever heard a song that you wish would never end?
Did you ever have a conversation with a real good friend
That you wish would just go on and on and on forever more?
Then you know what I'm looking for
Then you know what I'm looking for

Did you ever have a taste in your mouth of something new?

In the beginning it was strange, until suddenly it grew
Into something that you knew you didn't want to live without
Then you know what I'm talking about
Then you know what I'm talking about

Did you ever have a dream, where you actually could fly?

And by some odd lovely reason, didn't ask for reasons why
And you'd wake up feeling strong and glad to meet a brand new day
Then you know what I'm trying to say
Then you know what I'm trying to say

La la la laaa, la la laaaa

La la laaaa, la la laaa, la la
Ooh yeah, ooh yeah, ooh yeah, ah

Well I don't believe in class, and I don't believe in taste

I believe in simple happiness, and I believe in avoiding waste
I believe in endless winter nights with good friends and good wine
I believe in endless summer nights, good friends and feeling fine

La la la la la la la, la la la la la la la

La la la la la la la la la la la la la la la
Oooh ooh aahEFTERBLIVEN


LÄTT efterbliven ansiktsform såatte men såhär ser iag mitt böghår ut nu, tror jag gillar det lite mer faktiskt. det var kul att vara knallröhårig men enough is enough, gillar koppar och sådant så kör på den linjen nu ett tag faktiskt.

befinner mig atm i vxo och det är nice, åker på måndag igen och då är det allvar i livet för nu jävlar ska det uppsatsas! vi ligger efter i planeringen men tror det kommer lösa sig ändå, livet har en tendens att göra det.
ska upp till grandis snart och spendera pengar jag inte har, det blir fint som snus det, ikväll blir det fest eller ja häng med alkohol kanske man ska säga eftersom vi kommer vara typ 3 haha fejnt men dock nästan lika väl det ibland kan jag känna, är så jävla trött på stora fester där man ska låtsas bry sig om alla och egentligen så skiter man fullständigt i om person x har fått jobb eller person y trivs i lägenheten.

ska sluta vara bitter, krama nelson lite och kolla mitt saldo på köntot, usch.

RSS 2.0