det där praktik

suck, stön, och alla andra otrevliga utstöningar som kan yppas från munregionen i dessa tider.

har en av de sämre dagarna på länge.
för det första var jag aldeles förfärligt trött när jag vaknade. menssvullen också och med en lägre serotoninhalt på länge. ingen bra start alltså.
kommer till skolan. blir totalt krossade på handledarträffen. tydligen har vi gjort fel. mycket fel. inte för att det står någon stans hur man ska göra, men fel har vi gjort. sen är det förvisso vårat egna fel lite också för vi har inte valt kvalitativ eller kvantitativ ansats än.
depp delux och vill gråta och ringa mamma asap < stämningen på träffen för min del.

sen stress till ryhov. börjar med att vi går fel; KAAAALAS. får sen ingen tid på operation alls utan är efterbliven och får bara en dag på klinfys.
kommer till avdelningen, min handledare vabbar. idag och imorgon. inget är bra. det är så sjukt mkt jag borde veta och stämningen verkade helt klart sådär på avdelningen. eller ni vet, första intrycket såhär; om folk hälsar eller inte. men nej, sitter på kontoret, massa folk kommer in men ingen ens kollar på mig. alltså jag är ju inte den som är den men ja ni förstår.

mitt schema är förövrigt HELT FUCKED UP upplagt. inget skämt. går helt okej tider men med konstiga ledigheter; ex dag onsdag och torsdag och sen kväll på lördagen. vafan då kan man ju lika väl gå hela helgen? jaja.

har depp i sängen med hårfärg, en kanelbulle och cola light. ska duscha och plocka iordning allt till imorgon nu, sen kanske en kvällspromenad med plingpling till bästis och sen blir det sängen såklart. börjar kvart i sju imorgon. bussen går sju över sex. obarmhärtigt.

alltså

hade kunnat skriva tusen saker som är åt helvete nu men eftersom det finns en lösning på alla mina problem skriver jag det istället:

OM INTE DENNA JÄVLA SNÖN FÖRSVINNER SNART HOPPAR JAG FRÅN MUNKBRON.
nä vänta, det är ju IS på JÄVLA faaackking sjön så effekten blir väl noll.

seriöst, jag behöver:
-ingen blåst
-sol
-vår
-växjö

PRONTO!

MÅSTE

vet att jag hatar att klaga, men tänker göra det ändå.
vill att hela världen ska dö typ. mest jag kanske för det skulle sannerligen förbättra min något tidspressade situation.
veckan har börjat katastofalt.
för det första insåg jag igårkväll att på torsdag (!) ska ytterligare en C-uppsatsgrejskit in. toppen. som om inte detta räckte (för det gör det såklart inte) så har jag tenta på lördag som jag då inte kommer hinna plugga till. vilket är något jobbigt för detta är en kurs jag vet att jag skulle kunna få ett hemskt bra betyg på om jag bara hann läsa igenom anteckningarna och sånt lite grann. men nejdå.
nä för idag så spenderade vi tre timmar på ett seminarium så var SÅ. JÄVLA. ONÖDIGT. verkligen toppen.
sen blev det cuppsats på eftermiddag och hem, laga matlådor, byta om och träna. och träningen var verkligen inte bra idag. inget flow. inget BLOD SVETT OCH TÅRAR vilket jag hade behövt. plus att jag fick ont i mina benhinnor. toppen.

imorgon blir det mer fittsats för att sedan förhoppningsvis hinna hel, byta om, och träna vid 19.30.
onsdag, samma sak.
TORSDAG SKA SKITEN IN TJOHO UNDERBART, sen då råplugget delux på fredag
sen är det tenta på lördag, förhoppningsvis kommer ellendellen hit om inte annat blir det träning och sen mellishäng på rawslut, får ju nämnligen inte gå ut och ferra för HAHA SKOJ på söndag måste jag plugga TJO FUCKNG HOE.

sen börjar praktiken, i vilken vi har arbeten också och TROFAN att det ska in en HELT JÄVLA FÄRDIG BAKGRUND + SYFTE i slutet av praktiken också, räcker inte med en kurs i taget NEJDÅ.

sen efter vecka 14 kanske jag får andas lite för då läser jag bara 50% vilket ju lär bli typ 500 DOCK eftersom jag läser uppsatsen

ÄLSKAR MITT LIV PUSS NU SKA JAG GÅ OCH DÖ.

suck

har städat i två timmar och är inte i närheten av en ren lägenhet. suck och stön.

planerna för dagen är dock att
1, sluta vara bakfull
2, städa klart äckliga jävla skitlägenheten
3, dricka kaffe
4, träna
5, dö


grattis

grattis till mig på min aldeles speciella födelsedag.

22 år.

undrar spontant vad som hände. nyss var jag ju 17 och vandrade runt i mörka korridorer i fel kropp. satt i skolkorridorer på katedral, spenderade lektionstimmarna utomhus i rökrutan och gjorde bus.
sen blev jag 18, fick köpa cigg lagligt och sen 19 som var en jävla mellanålder. sen blev jag 20 vilket egentligen bara gjorde att jag fick köpa min egna alkohol men ändå inte gjorde att jag drack mer än innan, inte mindre heller för den delen. ja sen 21 då, det var en helt fantastisk ålder som innehöll en hel del roliga minnen. ja, ett av mina roligare år någonsin har det faktiskt varit.

anser att 21 är perfekta åldern. man har inget problem med några åldersgränser någonstans, man är vuxen och får ta ansvar men man är samtidigt ung och lös och ledig, ingen förväntar sig att man ska vara värsta mature och fin och så, nej tvärt om.

nu är det dock pensionssparande på schemat hörrni.
känns härligt att vara ett år närmare döden, ett år längre ifrån studenten.

COCAIN

lyssnar på festlistan. kör dock nykterist-linjen ikväll, blir godis, cigg och melodifestivalen ikväll istället med ellen, DENI! så jävla värt minsann.
dock ovärt att vi bodde typ ett par hus ifrån varandra tills jag var typ 19 och jag aldrig har varit hemma hos henne, haha! tror inte hon har vart hemma hos mig heller dock, lite fnizzigt faktiskt.
men ni är vi gamla och då kan vi ses så att säga!

jag fyller ju faktiskt 22 på tisdag (DÖR) så nu är ju ungdomen över.

ni gillar min 747-vägg, ni göre!

ME AND MY DRUM

fin dag idag. vaknade av håkan hellström och det kan ju inte bli annat än bra.
har egentligen ingen tid att passa idag men satsar på att vara i skolan runt tio så gick upp för inte så länge sen.

har ett klädproblem. ett irriterande sådant. letar efter en specifik tröja. vet att den är i jönköping för jag packade upp den ur en väska i måndags. nu är den borta. helt. jag blir fan förbannad. och så är den svart med, för jag menar vad BRA då smälter den ju inte in med färgerna från några andra kläder jag har, tjuhu!

nu kikar jag på vädret, fint dä,
brb ska leta vidare och dö lite grann, hoppas det känns okej för alla och sånt ja men fint då kör vi

I LIKE

ursäkta min bitterhet i förra inlägget men det stämmer så jävla väl.
igår var dock en nice dag. först skola hela dagen men kvällen spenderades med fabian, kikandes på due date (asbra!), mean girls (lika bra som alltid, tom fabian gillade den liksom) och mean girls 2 (som dock sög men det kunde man ju anta, dock var man ju tvungen att se den).
blev en övernattning eftersom bussarna från råslätt på vardagsnätter inte direkt avgår så frekvent.

idag har jag mest träffat linnea en snabbis, kopierat papper och skrivit ut studieintyg inför anställningsintervjun imorgon, som jag förövrigt är grymt pepp på men även nästan lika nervös. har aldrig blivit nekad ett jobb innan och tänker bannemej inte bli det imorgon heller, men å andra sidan är detta ett jobb helt utan kontakter, och den egentligt enda erfarenheten jag har för detta är från en av mina praktikplatser som ssk-student, vilket är rätt annorlunda.
hoppas dock det går bra, är som sagt sjukt pepp.

nästa vecka kommer bli episk, är FUSKantagning vilket aldrig blir fel. fusk är så jävla nice ju. eller ja utskottet alltså. kommer gå ur i höst och då är två underbara år slut. sorligt.

brb, ska gå och gråta lite

åh

är så trött på att jaga mina vänner för att kunna hänga med dem. seriöst. är nästan lite glad för att c-uppsatsen är här, inget liv = orka hänga med äckliga böghoror som är skanks.

nej fine i get it, alla skaffar diverse partner osv plus, men ORKA att man blir helt "åh-jag-typ-sitter-fast-i-min-pojkvän-flickvän-vad-det-nu-är-jag-kan-inte leva-utan-att-träffa-min-snutteplutt-på-en-dag".

vet inte om detta är rätt formulerat; men skulle vilja säga att det går emot alla mina morals and standards som man säger på engelska.
alltså folk som inte kan vara själva/med vänner/anyway utan sin respektive = kan vara det äckligaste jag vet. och då menar jag inte folk som sitter och grovhånglar på stan för nä det är fan beyong äckligt, men folk som inte är INDEPENDENT som det så fint heter.

det bästa är ändå att tack vare detta är jag inte avis på en enda utav er.

hoppas ni har ett fantastiskt liv när ni gör slut och märker att era vänner inte finns kvar.

puss

RSS 2.0